MENY

HER kan du glede deg over mye DIGG mat!

Menyen er priset uten leie og personal i våre to hus. Vi kan tilpasse menyen til alle tenkelige smaker, allergier, dietter og vegetar/vegan uten tillegg i prisen, KOS DEG!

COVID -19 / All servering av mat fremover anrettes på tallerken til hver gjest

 

MAT PÅ STORE FAT

Smakfull mat som serveres i buffét der maten anrettes på store fat og gjestene dine finner sine favoritter. Rettene under er alltid med, men litt lenger nede finner du noen flere valg, her plukker du ut minst tre av de du liker best

PS! Denne menyen er ikke tilgjengelig for øyeblikket pga. Covid -19

  • Rød pesto med tomat & parmesan
  • Persillehummus med avokado
  • Yoghurt & paprikadipp med mynte
  • Syltet løk & oliven
  • Nyskåret skinke & pølse
  • Saltbakte perlepoteter med vårløk
  • Modne oster & marmelade
  • Frukt & bær
  • Nybakt focaccia

 

VELGE / minst 3 av rettene

  • Pizza med silianapølse & ruccola
  • Sashimisalat med vårløk, chili & ingefærdressing
  • Grønn salat med tomater, bøffelmozzarella & passionsfruktdressing
  • Skjell dampet i bringebærcider fra Hardanger
  • Grillet brie med oregano & chili
  • Tex-mex med oksekjøtt & klassisk tilbehør + nacho chips & potetlomper

PRIS
495,- pr. gjest inkludert 3 valgfrie retter
50,- pr. ekstra rett fra VELGE
95,- for en av rettene servert som forrett

 

 

MAT PÅ HVERT SITT FAT / 3-5 RETTERS

Dette er det nærmeste du kommer en klassisk middag med anrettning 3-5 serveringer alt etter hva du selv ønsker. Menyen er godt egnet i tiden vi er i nå med tilrettelagt servering av mat pga. covid -19. Vi har derfor senket prisen litt i perioden 18. mai- 31. juli på denne menyen

 

FORRETTER

  • Kremet krepsesuppe med urtedryss
  • Sashimisalat med vårløk, chili & ingefærdressing

HOVEDRETTER

  • Kalvefilet med sopp, spinat, gulrot & jordskokkmos med madeirasaus
  • Kveite med bakte rotgrønnsaker, grønnkålsalat & parmesansaus
  • Andebryst med sesongens grønnsaker, appelsinsalsa & urtedryss

Saltbakte perlepoteter med persille serveres til alle hovedrettene

DESSERTER

  • Panna cotta toppet med bringebær & fiken
  • Karamellbrownie med bær & nøttedryss

PS! Kaffe/ te serveres i koselige kopper til desserten

PRIS
3 retter 495,- ut 31. juli pga. covid -19 / veil. 695,-
575,- ut 31. juli pga. covid -19 / veil. 775,-
5 retter / 645,- ut 31. juli pga. covid -19 / veil. 845,-

 

 

SJØMAT PÅ
STORE FAT

Bod 24 ligger i vannkanten i Sandviken og denne menyen er laget for å smake på det BESTE av NORSK sjømat, du kan gjerne med ønsker på innhold her. Vi kan anrette denne på tallerken pr. gjest i 2-3 omganger eller som buffet når alt blir BRA igjen

  • Sjøkreps naturell
  • Skjell dampet i Hardangercider
  • Kongekrabbesalat
  • Fiskesuppe à la bod 24
  • Fried kveite & mangsalat i potetlompe
  • Sashimisalat med vårløk, chili & ingefærdressing
  • Nybakt brød & rundstykker
  • Store reker med pasta i paprika & tomatsalsa
  • Smør & urtemajones
  • Salat med lime & sitroner
  • Persille & avokadohummus
  • Ananas & chilidipp

PRIS / 750,- pr. gjest

 

 

SNACKS & FINGERMAT

Smakfulle småretter som gir litt i magen og metter passelig slik at det er plass til et godt måltid etterpå. Fint å servere når velkomsten varer litt, for eksempel etter bryllupsvielsen mens man koser seg med et glass god drikke og venter på at brudeparet skal komme..

PRIS / 295,- pr. gjest

 

 

FRUKT & BÆR

Store fat fylles med skåret frukt og bær. Det er deilig å ha dette enten før maten eller etter maten som noe friskt til kaffen og kakene.

PRIS / 45,- pr. gjest

HOTDOGS FØR NATTEN KOMMER

Solheim kjøtt sine hjemmelagde pølser i brød

PRIS / 65,- pr. gjest

 

 

SØTSAKER
TIL KAFFEN

  • Peanøttkake
  • Karamellbrownie
  • Frukt & bær

PRIS / 95,- pr. gjest for en miks av alle typene

 

 

JULETE MAT
PÅ STORE FAT

denne avslører vi i september… men vi LOVER allerede nå at dette blir godt

PRIS / 695,- pr. gjest

 

Janne 1

Janne Gullaksen er ansvarlig for mat & drikke hos oss og ring henne gjerne for en prat om menyen 😉

 

KONTAKT

janne@bod24.no / 48 16 22 13