MENY

JULEN KOMMER..

SERVERES 1. november- 31. desember

 

JULETE MAT PÅ STORE FAT

1 Lun potetsalat med rømme og sprøstekt pinnekjøtt-strø

2 Salat med sprøstekt fenalår, rødbeter og blåmuggost

3 Bakte rotgrønnsaker med syrlig vinagrett

4 Skagensalat med kongekrabbe

5 Bakt hvitfisk med rå grønnsaker og urteaioli

6 Glasert svinenakke, rødkål, grønnkål og hvitkål

7 Andelår, sitrus og honning

8 Langtidsstekt oksefilet, persille og røkt løk

9 Bakte søtpoteter med hvit geitost og solsikkekjerner

10 Kamskjellsalat med kimchi, tang og tomat

11 Spicy salat med kylling eller and, lime og fiskesaus

12 Blomkål og og brokkoli med aioli og chilipølse

 

6- retter 425,- pr. person

7- retter 475,- pr. person

8- retter 525,- pr. person

9- retter 575,- pr. person

 

JULETIPS!

Velg ut en av rettene ekstra som serveres som en forrett anrettet på tallerken

Kun 75,- pr. person

 

DESSERT TIL JULETE MAT PÅ STORE FAT

Italiensk julekake med sjokoladeis

Sitronkrem med brent marengs

Kun 75,- pr. person

 

3/4 RETTERS MIDDAG

Forrett

1 Skagensalat med kongekrabbe

2 Salat med sprøstekt fenalår, rødbeter og blåmuggost

3 Oksehalebuljong med rotgrønnsaker og flatbrød

 

Hovedrett

1 Bakt hvitfisk med kålrabistappe og brunsaus

2 Langtidsstekt oksefilet, persille og røkt løk

 

Alle hovedrettene serveres med poteter ved siden av

 

Dessert

1 Italiensk julekake med sjokoladeis

2 Sitronkrem med brent marengs

 

JULEMIDDAG

1 Lutefisk, poteter, ertestuing, baconsmør

2 Svineribbe, rødkål, poteter, medisterpølse, ribbesjy

3 Pinnekjøtt, kålrotstappe, poteter, pinnefett

2 serveringer

650,- pr. person

 

DESSERT ETTER JULEMIDDAGEN?

1 Italiensk julekake med sjokoladeis

2 Sitronkrem med brent marengs

3 Bakte epler med sjokoladekaramell og havrekjeks

75,- pr. person

 

SMÅMAT & KANAPEER PÅ STORE FAT

Her velger du 3-8 småretter, passer perfekt til velkomsten eller som snaks litt utpå kvelden

1 Villreker med hvitløk og urter

2 Rå grønnsaker med sesam- og yougurtdip

3 Fritert lompe med fenalår og rømme

4 Bakt gulrot med karve og lettrøktgeitost

5 Toast med rømme, løk og røkt makrell

6 Toast med tomat og bacon (BLT)

7 Makiruller med stekt fisk og chilimajones

8 Ceviche av hvit fisk med lime og koriander

 

295,- pr. person for 6 retter

345,- pr. person for 7 retter

395,- pr. person for 8 retter

 

 

GRYTER

La kokkene velge, eller kom med dine ønsker

1 Red curry med kylling, grønnsaker og kokosmelk

2 Chili con (med) carne/chili sin (uten) carne

3 Fiskegryte med dill og sitron

4 Lys lapskaus med gule erter og røkt svineknoke

5 Spicy lammegryte med raita

345,- pr. person

 

NATTMAT

Hotdogs med assorterte pølser fra Brakstad med klassisk tilbehør

45,- pr. stk / 1 pr. person er bra

 

FRUKTFAT

Oppskåret frukt og bær

25,- pr. person

 

SMAKSMENY

1 kald/lun forrett, 2 varme sjømatretter, 2 varme kjøttretter + 1-2 desserter.

2 valgfrie retter pr. servering. All maten serveres på bordene der gjesten sitter

 

Forrett

Bakte gulrøtter med fetaost og flatbrød

Gratinerte gnocchi med tomatsaus

Poteter med rømme og parmesan

Søtpotetmos med masse smør

Hummus og kikertsalat me sitron og persille

Grillet kål med bacon

 

1. servering

Cevichesalat med rå grønnsaker og pepperrot

Tomater, karse, fenalår og fersk geitost

Vannmelongazpachio med hvitløkstoast og urter

Sjøkrepssalat med estragon og rå grønnsaker

 

2. servering

Kamskjell med chili og ingefær (1 til hver)

Poke med byggryn, hvit fisk og kyllingskinn

Rødbetesalat med rømme og varmrøkt sei

Bakt fisk med smør og grønnkål

Klippfisk med potetchips og fløtesaus

 

3. servering

Langtidsgrillet lammeribbe

Biff eller kylling med teriakisaus

BBQ svinenakke med urter

Sprøstekt røkeknoke med potet og kraftkar

 

4. servering

Sjokoladebrownie, frukt eller bær, salt fløtekaramell og peanøttcrumble

Kraftkar fra tingvollost, havrecrumble og sesongens frukt

Fruktcoctail med vaniljekrem og marengs

695 pr. person