HER kan du glede deg over mye DIGG mat. Menyen er priset uten leie av lokalet og personal. Maten kan leveres hjemme hos deg om du vil det. Vi kan tilpasse menyen til alle tenkelige smaker, allergier, dietter og vegan/ vegetar uten tillegg i prisen, KOS DEG!
MAT PÅ STORE FAT
Serveres med surdeigsbrød og fett, anrettes på stor fat i buffet og gjestene stikker bort å forsyner seg selv -mange ganger hvis de vil..
Saltbakte småpoteter
Brokkolisalat med pesto og geitost (7)
Vegetarsalat med asiatiske smaker og rispulver (1, 4, 6, 11)
Vegetarlasagne med frisk salat (kan lages allergenfri) (1, 3, 7)
Cæsarsalat med hjertesalat, baconkrutonger, blåmuggost (3, 7, 10, 12)
Marinerte havreker med agurk, mynte og chili (2)
Stekt hvit fisk med søtpotet og eplevinagrette (4)
Kamskjell salat ‘’Poke’’ – byggryn, grønnsaker og sesamdressing (1, 6, 11, 14)
Melonsalat med fenalår og rømmesaus (7)
Stekt ris med reker eller kylling ‘’Thai’’ (1, (2) 4, 6, 7)
‘’Sliders’’ med chips og tacofyll (1, 3, 7)
‘’BBQ’’ kyllingklubber (12)
‘’Fajitas’’ (potetlompe med hjortekjøtt og meksikanske smaker) (1, 3, 7)
Stekt oksekjøtt med tomat, salvie og belgfrukter
Vår meny er merket med allergenene de inneholder.
1 Gluten – 2 Skalldyr – 3 Egg – 4 Fisk – 5 Peanøtter – 6 Soya – 7 Melk – 8 Nøtter – 9 Selleri – 10 Sennep – 11 Sesamfrø – 12 Sulfitt – 13 Lupin – 14 Bløtdyr
Pris
6- retter 435,- pr. person
7- retter 485,- pr. person
8- retter 535,- pr. person
9- retter 585,- pr. person
TIPS!
Velg ut en av rettene over ekstra som serveres som en forrett anrettet på tallerken, 75,- pr. person
SØTT ETTER MAT PÅ STORE FAT
Kraftkar fra Tingvollost, eplekompott og havrekjeks
Krydderkrem med bær, hasselnøtter og brent marengs
Panacotta “Tropicana”, cocos og banan
Brownie med lakriskaramell og fruktsalat
95,- pr. person
SMÅMAT PÅ STORE FAT
Her velger du 3-8 retter fra mat på store fat, som vi anretter som fingermat, slikt at det passer perfekt til velkomsten, eller som snaks litt utpå kvelden
4- retter 245,- pr. person
50,- pr. ekstra rett utover 4- retter
GRYTER
La kokkene velge, eller kom med dine ønsker
Alle rettene serveres med brød & fett + salat
1 Spicy gryte med kylling, grønnsaker og kokosmelk
2 Fiskegryte med dill og sitron
3 Lys lapskaus med gule erter og røkt svineknoke
4 Spicy lammegryte med raita
5 Vegetarisk gryte med kikerter, chili og masse grønnsaker
345,- pr. person
NATTMAT
Hotdogs med assorterte pølser fra Brakstad med klassisk tilbehør
45,- pr. stk / 1 pr. gjest er bra / alle husker festene de fikk seg en digg HOT DOGS!
FRUKTFAT
Oppskåret frukt og bær
25,- pr. person
3 / 4- RETTERS MIDDAG
Forretter
Skagensalat med kongekrabbe
Salat med sprøstekt fenalår, rødbeter og blåmuggost ‘’Kraftkar’’
Krydret kyllingbuljong med kål, urter og brokkoli
Hovedretter
Bakt hvitfisk med skalldyrsaus og råkostsalat
Langtidsstekt oksefilet, rotgrønnsaker og sjysaus
Andebryst med søtpotet, grønnkål og sjysaus
Serveres med poteter
Desserter
Kraftkar fra Tingvollost, eplekompott og havrekjeks
Krydderkrem med bær, hasselnøtter og brent marengs
Panacotta “Tropicana”, cocos og banan
Brownie med lakriskaramell og fruktsalat
3-retter 595,- / 4-retter 695,-
SMAKSMENY / DELE LITT
10 retter i 4 serveringer, denne menyen kan kun bestilles i Urdihuset
1 forrett / 4 sjømatretter / 4 kjøttretter / 1 dessert – mye DIGG mat her altså
Forrett
Bakte gulrøtter med fetaost og flatbrød
Gratinerte gnocchi med tomatsaus
Poteter med rømme og parmesan
Søtpotetmos med masse smør
Hummus og kikertsalat med sitron og persille
Grillet kål med bacon
Servering 1
Cevichesalat med rå grønnsaker og pepperrot
Servering 2
Kamskjell med chili og ingefær
Rødbetesalat med rømme og varmrøkt sei
Bakt fisk med smør og grønnkål
Klippfisk med potetchips og fløtesaus
servering 3
Langtidsgrillet lammeribbe
Biff eller kylling med teriakisaus
BBQ svinenakke med urter
Sprøstekt røkeknoke med potet og kraftkar
Servering 4
Sjokoladebrownie, frukt eller bær, salt fløtekaramell og peanøttcrumble
695 pr. person
JULETE MAT PÅ STORE FAT
Her serveres et utvalg retter med råvarer som har svømt, løpt, grodd eller fløyet. Maten anrettes i rause porsjoner PÅ STORE FAT i buffet. Du kan selv sette sammen menyen eller la kokkene velge
Saltbakte poteter med sennepsdressing (10)
Rotgrønnsaker, smør, urtesalt (7)
Brokkolisalat med pesto og geitost (7)
Grønn salat med dadler og pære
Bakt søtpotet med spinat og valnøtt (8)
Spicy vegetarisk salat med masse grønnsaker, lime og fiskesaus (4, 9)
Kamskjell salat ‘’Poke’’ – byggryn, grønnsaker og sesamdressing (1, 11, 14)
Kremet pastsalat med reker, urter og chili (1, 2, 3, 7, 12)
Havreker, spinat, urter og chipotlemajones (2, 3, 10, 12)
Bakt torsk med erter og bacon (4)
Julesylte med kryddersaus og syltet kål (1, 9)
Saltbakte kyllinglår med selleri og eple (9)
Svinenakke med rosenkål og honningsjy (10)
Lam, appelsin og linseragu
Vår meny er merket med allergenene de inneholder.
1 Gluten – 2 Skalldyr – 3 Egg – 4 Fisk – 5 Peanøtter – 6 Soya – 7 Melk – 8 Nøtter – 9 Selleri – 10 Sennep – 11 Sesamfrø – 12 Sulfitt – 13 Lupin – 14 Bløtdyr
KLASSISK JULEMAT
Julematen servers som buffet der gjestene forsyner seg selv eller anrettet på tallerken med 2 serveringer pr. gjest / mulig med 2 ulike retter på de 2 serveringene
Lutefisk, bacon, kokt potet, ertestuing, smørsaus
Svineribbe, rødkål, kokt potet, medisterpølse, ribbesjy
Pinnekjøtt, kålrotstappe, kokte poteter, pinnefett
595,- pr. person
DESSERT ETTER JULEMAT
Italiensk julekake med fiken og yoghurtkrem
Sitronkrem med brent marengs
Sjokolademousse – solbær og eple
95,- pr. person