FEST & FANTERIMENY

HER kan du glede deg over mye DIGG mat!

Menyen er priset uten leie og personal i våre to hus. Vi kan tilpasse menyen til alle tenkelige smaker, allergier, dietter og vegetar/vegan uten tillegg i prisen, KOS DEG! Minimumsbestilling er 20 gjester

MAT PÅ STORE FAT

Smakfull mat som serveres i buffét der maten anrettes på store fat og gjestene dine finner sine favoritter. Rettene under er alltid med, men litt lenger nede finner du noen flere valg, her plukker du ut minst tre av de du liker best. Denne menyen er ikke tilgjengelig for tiden pga. corona

  • Rød pesto med tomat & parmesan
  • Persillehummus med avokado
  • Syltet løk & oliven
  • Nyskåret skinke & pølser
  • Saltbakte perlepoteter med vårløk
  • Modne oster & marmelade
  • Frukt & bær
  • Nybakt focaccia & urteaioli

VELGE / minst 3 av rettene

  • Pizza med silianapølse & ruccola
  • Sashimisalat med vårløk, chili & ingefærdressing
  • Skjell dampet i cider fra Hardanger med pisket krem + urter
  • Skikkelig store krabbeklør med pepper & chilidressing
  • Tex-mex med oksekjøtt & klassisk tilbehør + nacho chips & potetlomper
  • Kalv indrefilet med olivenolje + sukkerertspirer & parmesan
  • Honningmarinerte kyllingvinger + chipotledressing

PRIS
495,- / pr. gjest inkludert 3 valgfrie retter
50,-  / pr. ekstra rett fra VELGE
95,- / for en av rettene servert som forrett

MAT PÅ HVERT SITT FAT / 3-5 RETTERS

Dette er det nærmeste du kommer en klassisk middag med anrettning 3-5 serveringer alt etter hva du selv ønsker

FORRETTER

  • Kremet krepsesuppe med urtedryss
  • Sashimisalat med vårløk, chili & ingefærdressing

HOVEDRETTER

  • Kalvefilet med bakte tomater, gulrot & jordskokkmos,  grønnkål og madeirasaus
  • Kveite med bakte tomater, gulrot & jordskokkmos,  grønnkål og madeirasaus
  • Andebryst med sesongens grønnsaker, appelsinsalsa & urtedryss

Saltbakte perlepoteter med persille serveres til alle hovedrettene og nybakte rundstykker + til forrettene 🙂

DESSERTER

  • Panna cotta toppet med bringebær & passionfrukt
  • Karamellbrownie med bær & vaniljeis

PS! Kaffe/ te serveres i koselige kopper til desserten

PRIS
3 retter / 695,- / pga. corona selger vi denne for 495,-  ut 2020
4 retter / 775,-
5 retter / 845,-

Merk at prisene over er uten leie av lokalet og personal

SJØMAT PÅ
STORE FAT

Bod 24 ligger i vannkanten i Sandviken og denne menyen er laget for å smake på det BESTE av NORSK sjømat, du kan gjerne med ønsker på innhold her

  • Sjøkreps naturell på grillen
  • Skjell dampet i Hardangercider
  • Nykokt kongekrabbe med søt pepper & chilisaus
  • Fiskesuppe à la bod 24
  • Kveite og vårløk i potetlompe
  • Sashimisalat med vårløk, chili & ingefærdressing
  • Nybakt brød & rundstykker
  • Store kamskjell + pasta i hot paprikasalsa
  • Smør & urtemajones
  • Tomatsalat + lime & sitroner
  • Persille & avokadohummus
  • Ananas

PRIS / 750,- pr. gjest

SNACKS & FINGERMAT

Smakfulle småretter som gir litt i magen og metter passelig slik at det er plass til et godt måltid etterpå. Fint å servere når velkomsten varer litt, for eksempel etter bryllupsvielsen mens man koser seg med et glass god drikke og venter på at brudeparet skal komme..

PRIS / 295,- pr. gjest

FRUKT & BÆR

Store fat fylles med skåret frukt og bær. Det er deilig å ha dette enten før maten eller etter maten som noe friskt til kaffen og kakene.

PRIS / 45,- pr. gjest

HOTDOGS FØR NATTEN KOMMER

Solheim kjøtt sine hjemmelagde pølser i brød

PRIS / 65,- pr. gjest

SØTSAKER
TIL KAFFEN

  • Peanøttkake
  • Karamellbrownie
  • Frukt & bær

PRIS / 95,- pr. gjest for en miks av alle typene

JULETE MAT

denne avslører vi 1. oktober… men vi LOVER allerede nå at dette blir godt

PRIS / 695,- pr. gjest / Kornapris 495,- ut janaur 2021

Janne 1

Janne Gullaksen er ansvarlig for mat & drikke hos oss og ring henne gjerne for en prat om menyen 😉

KONTAKT

janne@bod24.no / 48 16 22 13