FEST & FANTERIMENY

/JULE & NYTTÅRSPARTY!

bod 24

Dette tilbudet gjelder frem til 1. februar 2021

Helt i vannkanten i en nydelig gammel sjøbod fra 17- tallet har vi god plass til fest & fanteri frem mot jul & på nyåret

Vi har møblert denne historiske sjøboden med lave sofabenker med hauger av puter og lammeskinn i kombinasjon med tøffe spisebord og loungestoler som gir en uformell og hjemmekoselig stemning

LILLESTUEN

Plass til 24 gjester her + noen sofaer å slenge seg nedpå

2. ETASJE

Vi dekker på til 60 greie gjester på det meste

KAFEEN

God plass til omtrent 16 gjester + noen til hvis vi ommøblerer litt

Dette er antall gjester som kan være hos oss når vi tilrettelegger for 1 meter avstand. Alle hensyn til smittevern er tatt hånd om hos oss. Ved booking av 50 gjester eller flere disponerer man hele huset, vær rask her for det er ikke så mange ledige dager ledig

MENYFORSLAG

1 / Skummet jordskokksuppe med chips og fenalår

2 / Smørstekt kongekrabbe med avokadokrønsj & soyaglasur

3 / Andebryst med appelsin saus, bakt løk, grønnkål & rødbeter

4 / Persetorsk med ertepure, smørsaus, gulrot & røkt baconckrisp

5 / Avslørte bod24piker med plomme, eple & pisket kremfraich + søt julebakst

PÅ BORDET

Bakst & urtesmør + perlepoteter

PRIS

3- retter / 995,-

4- retter / 1095,-

5- rettet / 1195,-

DRIKKEPRISER

Vi har en god vinmeny tilpasser årstiden og menyen. MEN vi skaffer hele utvalget på VINMONOPOLET om det er noe der du heller vil ha. Prisen er polpris X2. For eksempel har vi Meinklang prosa til kun 345,- eller eplemost /11 ulike sorter til 125,- for en flaske

…eller en iskald pils til 65,-

 

Janne Gullaksen er ansvarlig for mat & drikke hos oss og ring henne gjerne for en prat om menyen 😉

KONTAKT

janne@bod24.no / 48 16 22 13

Resten av menyen under er inspirasjon til tidene bedrer seg 😉

MAT PÅ HVERT SITT FAT / 3-5 RETTERS

Dette er det nærmeste du kommer en klassisk middag med anrettning 3-5 serveringer alt etter hva du selv ønsker

FORRETTER

  • Kremet krepsesuppe med urtedryss
  • Sashimisalat med vårløk, chili & ingefærdressing

HOVEDRETTER

  • Kalvefilet med bakte tomater, gulrot & jordskokkmos,  grønnkål og madeirasaus
  • Kveite med bakte tomater, gulrot & jordskokkmos,  grønnkål og madeirasaus
  • Andebryst med sesongens grønnsaker, appelsinsalsa & urtedryss

Saltbakte perlepoteter med persille serveres til alle hovedrettene og nybakte rundstykker + til forrettene 🙂

DESSERTER

  • Panna cotta toppet med bringebær & passionfrukt
  • Karamellbrownie med bær & vaniljeis

PS! Kaffe/ te serveres i koselige kopper til desserten

SJØMAT PÅ
STORE FAT

Bod 24 ligger i vannkanten i Sandviken og denne menyen er laget for å smake på det BESTE av NORSK sjømat, du kan gjerne med ønsker på innhold her

  • Sjøkreps naturell på grillen
  • Skjell dampet i Hardangercider
  • Nykokt kongekrabbe med søt pepper & chilisaus
  • Fiskesuppe à la bod 24
  • Kveite og vårløk i potetlompe
  • Sashimisalat med vårløk, chili & ingefærdressing
  • Nybakt brød & rundstykker
  • Store kamskjell + pasta i hot paprikasalsa
  • Smør & urtemajones
  • Tomatsalat + lime & sitroner
  • Persille & avokadohummus
  • Ananas

SNACKS & FINGERMAT

Smakfulle småretter som gir litt i magen og metter passelig slik at det er plass til et godt måltid etterpå. Fint å servere når velkomsten varer litt, for eksempel etter bryllupsvielsen mens man koser seg med et glass god drikke og venter på at brudeparet skal komme..

FRUKT & BÆR

Store fat fylles med skåret frukt og bær. Det er deilig å ha dette enten før maten eller etter maten som noe friskt til kaffen og kakene.

HOTDOGS FØR NATTEN KOMMER

Solheim kjøtt sine hjemmelagde pølser i brød

SØTSAKER
TIL KAFFEN

  • Peanøttkake
  • Karamellbrownie
  • Frukt & bær

BOOKING & VISNING

janne@bod24.no / tlf 48 16 22 13