MENY

MAT PÅ STORE FAT

Her serveres et utvalg retter med råvarer som har svømt, løpt, grodd eller fløyet. Maten anrettes i rause porsjoner PÅ STORE FAT i buffet. Du kan selv sette sammen menyen eller la kokkene velge det beste fra sesongen

Lun potetsalat med rømme og fenalår

Agurksalat med soyavinaigrette, vårruller og svineribbe

Bakte rotgrønnsaker med syrlig vinagrett

Kremet salat med fisk og skalldyr

Bakt hvitfisk med tomater og urtesaus

«Sushisalat» med byggryn og rå fisk eller kamskjell

Bakte beter og blåmuggost fra Tingvoll

Lun nuddelsalat med kimchee, urter og sopp

Biffgryte med løk, urtesmør og surdeigs-krutonger

Kyllinglår fra Homlagården med BBQ-saus

Hummus med persillesalat og lefser

Spicy vegetarisk salat med masse grønnsaker, lime og fiskesaus

 

6- retter 435,- pr. person

7- retter 485,- pr. person

8- retter 535,- pr. person

9- retter 585,- pr. person

 

SØTT ETTER MAT PÅ STORE FAT

Dessertene anrettes i passende skåler og kan servers ved bordene eller som buffet til kaffen

Kraftkar fra Tingvollost, eplekompott og havrekjeks

Hvit sjokoladepudding med kaffecrumble og rørte bær

Sitronkrem, marengs og kjekssmuler

Sjokolademousse, ananas, peanøtter og kokos

95,- pr. person

 

 

SMÅMAT & KANAPEER PÅ STORE FAT

Her velger du 3-8 småretter, passer perfekt til velkomsten eller som snaks litt utpå kvelden

1 Villreker med hvitløk og urter

2 Rå grønnsaker med sesam- og yougurtdip

3 Fritert lompe med fenalår og rømme

4 Bakt gulrot med karve og lettrøktgeitost

5 Toast med rømme, løk og røkt makrell

6 Toast med tomat og bacon (BLT)

7 Makiruller med stekt fisk og chilimajones

8 Ceviche av hvit fisk med lime og koriander

300,- pr. person for 6 retter

 

50,- pr. ekstra rett

 

GRYTER

1 Red curry med kylling, grønnsaker og kokosmelk

2 Chili con (med) carne/chili sin (uten) carne

3 Fiskegryte med dill og sitron

4 Lys lapskaus med gule erter og røkt svineknoke

5 Spicy lammegryte med raita

350,- pr. person

 

NATTMAT

Hotdogs med assorterte pølser fra Brakstad med klassisk tilbehør

45,- pr. stk / 1 pr. person er bra

 

FRUKT PÅ STORE FAT

Oppskåret frukt og bær, veldig deilig når gjestene kommer eller sammen med kakene til kaffen

 25,- pr. person

 

SMAKSMENY

1 kald/lun forrett, 2 varme sjømatretter, 2 varme kjøttretter + 2 desserter. 2 valgfrie retter pr. servering eller la kokken overraske. All maten serveres på bordene der gjesten sitter

 

Forrett

Bakte gulrøtter med fetaost og flatbrød

Gratinerte gnocchi med tomatsaus

Poteter med rømme og parmesan

Søtpotetmos med masse smør

Hummus og kikertsalat me sitron og persille

Grillet kål med bacon

 

1. servering

Cevichesalat med rå grønnsaker og pepperrot

Tomater, karse, fenalår og fersk geitost

Vannmelongazpachio med hvitløkstoast og urter

Sjøkrepssalat med estragon og rå grønnsaker

 

2. servering

Kamskjell med chili og ingefær (1 til hver)

Poke med byggryn, hvit fisk og kyllingskinn

Rødbetesalat med rømme og varmrøkt sei

Bakt fisk med smør og grønnkål

Klippfisk med potetchips og fløtesaus

 

3. servering

Langtidsgrillet lammeribbe

Biff eller kylling med teriakisaus

BBQ svinenakke med urter

Sprøstekt røkeknoke med potet og kraftkar

 

4. servering

Sjokoladebrownie, frukt eller bær, salt fløtekaramell og peanøttcrumble

Kraftkar fra tingvollost, havrecrumble og sesongens frukt

Fruktcoctail med vaniljekrem og marengs

 

695 pr. person

 

3/4-RETTERS MIDDAG

Disse menyene passer fint til alle typer fest & fanteri

 

Forretter

Fisk- og skalldyrsuppe med vårull og urter

Glasert svineribbe med koriander og syrige grønnsaker

Sesongens anbefaling, kokkene lager noe basert på sesongens tilgang

 

Hovedretter

Bakt hvit fisk med grønnsaker og urtesaus

Oksefilet, linser og kremet soppsaus

Kyllingfilet, urter og bakte grønnsaker

Svinenakke med agurk, koriander og kimchee

Alle hovedrettene serveres med poteter

 

Desserter:

Kraftkar fra Tingvollost, eplekompott og havrekjeks

Hvit sjokoladepudding med kaffecrumble og rørte bær

Sitronkrem, marengs og kjekssmuler

Fryst sjokolademousse, ananas, peanøtter og kokos

595,- pr. Person for 3-retter

695,- pr. Person for 4-retter

 

LITT MER JULETE MENY KOMMER 1. oktober 2018