MENY

HER kan du glede deg over mye DIGG mat. Menyen er priset uten leie av lokalet og personal. Maten kan leveres hjemme hos deg om du vil det. Vi kan tilpasse menyen til alle tenkelige smaker, allergier, dietter og vegan/ vegetar uten tillegg i prisen

KOOOOS DEG..

 

MAT PÅ STORE FAT

Serveres med surdeigsbrød og fett, anrettes på stor fat i buffet og gjestene stikker bort å forsyner seg selv -mange ganger hvis de vil..

1 Saltbakte poteter

2 Kyllinglår fra Homlagården med urtedressing

3 Brokkolisalat med bacon og rømme

4 Risnudler med reker, lime og chili

5 Hummus med persillesalat

6 Hvit fisk med blomkål, salvie og syrlig kål

7 Mørbradbiff med byggryn, margbein og gulrot

8 Hvitløksmarinerte reker med agurk og mynte

9 Miniburgere med søt kremet chilidressing og koriander

10 BBQ Svinenakke med spinat- og fennikelsalat

11 Pastasalat med ricotta, pesto og spinat

12 Vegetarisk salat med kikerter og pepperdressing

12 Steam buns “bahn mi” med kimchee og agurk + biffkjøtt

13 Kamskjell med grillet kål og pepperdressing

14 Andebryst med urter, lime og fiskesaus

15 Nachos, kjøtt, chips, ost, guacamole, salsa og rømme

 

6- retter 435,- pr. person

7- retter 485,- pr. person

8- retter 535,- pr. person

9- retter 585,- pr. person

 

TIPS! 

Velg ut en av rettene over ekstra som serveres som en forrett anrettet på tallerken, 75,- pr. person

 

SØTT ETTER MAT PÅ STORE FAT 

Kraftkar fra Tingvollost, eplekompott og havrekjeks

Krydderkrem med bær, hasselnøtter og brent marengs

Panacotta “Tropicana”, cocos og banan

Brownie med lakriskaramell og fruktsalat

95,- pr. person

 

SMÅMAT PÅ STORE FAT 

Her velger du 3-8 retter fra mat på store fat, som vi anretter som fingermat, slikt at det passer perfekt til velkomsten, eller som snaks litt utpå kvelden

4- retter 245,- pr. person

50,- pr. ekstra rett utover 4- retter

 

GRYTER 

La kokkene velge, eller kom med dine ønsker

Alle rettene serveres med brød & fett + salat

 

1 Spicy gryte med kylling, grønnsaker og kokosmelk

2 Fiskegryte med dill og sitron

3 Lys lapskaus med gule erter og røkt svineknoke

4 Spicy lammegryte med raita

5 Vegetarisk gryte med kikerter, chili og masse grønnsaker

345,- pr. person

 

NATTMAT 

Hotdogs med assorterte pølser fra Brakstad med klassisk tilbehør

45,- pr. stk / 1 pr. gjest er bra / alle husker festene de fikk seg en digg HOT DOGS!

 

 

FRUKTFAT 

Oppskåret frukt og bær

25,- pr. person

 

3 / 4- RETTERS MIDDAG

Forretter

Skagensalat med kongekrabbe

Salat med sprøstekt fenalår, rødbeter og blåmuggost ‘’Kraftkar’’

Krydret kyllingbuljong med kål, urter og brokkoli

 

Hovedretter

Bakt hvitfisk med skalldyrsaus og råkostsalat

Langtidsstekt oksefilet, rotgrønnsaker og sjysaus

Andebryst med søtpotet, grønnkål og sjysaus

Serveres med poteter

 

Desserter

Kraftkar fra Tingvollost, eplekompott og havrekjeks

Krydderkrem med bær, hasselnøtter og brent marengs

Panacotta “Tropicana”, cocos og banan

Brownie med lakriskaramell og fruktsalat

3-retter 595,- / 4-retter 695,-

 

SMAKSMENY / DELE LITT

10 retter i 4 serveringer, denne menyen kan kun bestilles i Urdihuset

1 forrett / 4 sjømatretter / 4 kjøttretter / 1 dessert – mye DIGG mat her altså

 

Forrett

Bakte gulrøtter med fetaost og flatbrød

Gratinerte gnocchi med tomatsaus

Poteter med rømme og parmesan

Søtpotetmos med masse smør

Hummus og kikertsalat med sitron og persille

Grillet kål med bacon

 

Servering 1

Cevichesalat med rå grønnsaker og pepperrot

 

Servering 2

Kamskjell med chili og ingefær

Rødbetesalat med rømme og varmrøkt sei

Bakt fisk med smør og grønnkål

Klippfisk med potetchips og fløtesaus

 

servering 3

Langtidsgrillet lammeribbe

Biff eller kylling med teriakisaus

BBQ svinenakke med urter

Sprøstekt røkeknoke med potet og kraftkar

 

Servering 4

Sjokoladebrownie, frukt eller bær, salt fløtekaramell og peanøttcrumble

695 pr. person

 

JULETE MENY / gjelder fra 1. november 2019 – SMAKENE finner du her  i september

MAT PÅ STORE FAT

kommer..

SMAKSMENY

kommer..

3- RETTERS MIDDAG

kommer…

 

KLASSISK JULEMAT, ja denne menyen kan vel stå 😉

Julematen servers som buffet der gjestene forsyner seg selv eller anrettet på tallerken med 2 serveringer pr. gjest / mulig med 2 ulike retter på de 2 serveringene

Lutefisk, bacon, kokt potet, ertestuing, smørsaus

Svineribbe, rødkål, kokt potet, medisterpølse, ribbesjy

Pinnekjøtt, kålrotstappe, kokte poteter, pinnefett

595,- pr. person

 

DESSERT ETTER JULEMAT

Italiensk julekake med fiken og yoghurtkrem

Sitronkrem med brent marengs

Sjokolademousse – solbær og eple

95,- pr. person