MENY

MAT PÅ STORE FAT / Gjelder til 31. januar

Her serveres et utvalg retter med råvarer som har svømt, løpt, grodd eller fløyet. Maten anrettes i rause porsjoner PÅ STORE FAT i buffet. Du kan selv sette sammen menyen eller la kokkene velge det beste fra sesongen

 

1 Saltbakte poteter

2 Lun salat med and, honning og sennep

3 Rotgrønnsaker med margbein og persille

4 Skalldyrsalat med syrlig peppervinagrett

5 Bakt hvit fisk med kål og kryddersjy

6 Langtidstekt svinenakke med kimchee og urter

7 Appelsin- og linsesalat med valnøtter

8 Bakte beter, dadler og bacon

9 Pastasalat med spinat, urter og chipotlemajones

10 Filet av storfe med sopp og «bernaise-mayo»

11 Bakt søtpotet, hvit geitost og ruccula

12 Kyllinglår fra Homlagården med kokos og sterk saus

13 Hummus med persille- og agurksalat

14 Spicy vegetarisk salat med masse grønnsaker, lime og fiskesaus

 

6- retter 435,- pr. person

7- retter 485,- pr. person

8- retter 535,- pr. person

9- retter 585,- pr. person

 

  

SØTT ETTER MAT PÅ STORE FAT?

Dessertene anrettes i passende skåler og kan servers ved bordene eller som buffet til kaffen

 

1 Norske oster med marmelade og havrekjeks

2 Riskrem, jordbærsaus og kanelkjeks

3 Mørk sjokoladekake med ananas og vaniljekrem

4 Gulrotkake med appelsinsalat
95,- pr. person

 

 

SMÅMAT & KANAPEER PÅ STORE FAT

Her velger du 3-8 småretter, passer perfekt til velkomsten eller som snaks litt utpå kvelden.

 

1 Villreker med hvitløk og urter

2 Rå grønnsaker med sesam- og yougurtdip

3 Fritert lompe med fenalår og rømme

4 Bakt gulrot med karve og lettrøktgeitost

5 Toast med rømme, løk og røkt makrell

6 Toast med tomat og bacon (BLT)

7 Makiruller med stekt fisk og chilimajones

8 Ceviche av hvit fisk med lime og koriander

 

300,- pr. person for 6 retter

50,- pr. ekstra rett

 

 

GRYTER

1 Red curry med kylling, grønnsaker og kokosmelk

2 Chili con (med) carne/chili sin (uten) carne

3 Fiskegryte med dill og sitron

4 Lys lapskaus med gule erter og røkt svineknoke

5 Spicy lammegryte med raita

 

350,- pr. person

 

 

NATTMAT

Hotdogs med assorterte pølser fra Brakstad med klassisk tilbehør

 

45,- pr. stk / 1 pr. person er bra

 

 

FRUKT PÅ STORE FAT

Oppskåret frukt og bær, veldig deilig når gjestene kommer eller sammen med kakene til kaffen

 

25,- pr. person

 

 

SMAKSMENY

1 kald/lun forrett, 2 varme sjømatretter, 2 varme kjøttretter + 1 dessert. 2 valgfrie retter pr. servering eller la kokken overraske. All maten serveres på bordene der gjesten sitter

 

Forrett

Bakte gulrøtter med fetaost og flatbrød

Gratinerte gnocchi med tomatsaus

Poteter med rømme og parmesan

Søtpotetmos med masse smør

Hummus og kikertsalat me sitron og persille

Grillet kål med bacon

 

  1. servering

Cevichesalat med rå grønnsaker og pepperrot

Tomater, karse, fenalår og fersk geitost

Vannmelongazpachio med hvitløkstoast og urter

Sjøkrepssalat med estragon og rå grønnsaker

 

  1. servering

Kamskjell med chili og ingefær (1 til hver)

Poke med byggryn, hvit fisk og kyllingskinn

Rødbetesalat med rømme og varmrøkt sei

Bakt fisk med smør og grønnkål

Klippfisk med potetchips og fløtesaus

 

  1. servering

Langtidsgrillet lammeribbe

Biff eller kylling med teriakisaus

BBQ svinenakke med urter

Sprøstekt røkeknoke med potet og kraftkar

 

  1. servering

Sjokoladebrownie, frukt eller bær, salt fløtekaramell og peanøttcrumble

Kraftkar fra tingvollost, havrecrumble og sesongens frukt

Fruktcoctail med vaniljekrem og marengs

 

695 pr. person

 

 

3/4-Retters middag

Disse menyene passer fint til alle typer fest & fanteri

 

Forretter 

Fisk- og skalldyrsuppe med vårull og urter

Glasert svineribbe med koriander og syrige grønnsaker

Sesongens anbefaling, kokkene lager noe basert på sesongens tilgang

 

Hovedretter 

Bakt hvit fisk med grønnsaker og urtesaus

Oksefilet, linser og kremet soppsaus

Kyllingfilet, urter og bakte grønnsaker

Svinenakke med agurk, koriander og kimchee

Alle hovedrettene serveres med poteter

 

Desserter:

Kraftkar fra Tingvollost, eplekompott og havrekjeks

Hvit sjokoladepudding med kaffecrumble og rørte bær

Sitronkrem, marengs og kjekssmuler

Fryst sjokolademousse, ananas, peanøtter og kokos

 

595,- pr. person for 3-retter

695,- pr. person for 4-retter

 

 

JULETE MENY

 

3- retters middag med hint av jul

 

Forrett

Skagensalat med kongekrabbe

/

Salat med sprøstekt fenalår, rødbeter og blåmuggost ‘’Kraftkar’’

 

Hovedrett 

Bakt hvitfisk med skalldyrsaus og blåskjell, råkost

/

Langtidsstekt oksefilet, persille og røkt løk, bakt rotgrønnsak

(Hovedrettene serveres med poteter ved siden av)

 

Dessert 

Italiensk julekake med fiken og yoghurtkrem

/

Sitronkrem med brent marengs

/

Sjokolademousse – solbær og eple

595 pr. person

 

 

KLASSISK JULEMAT

Julematen servers som buffet der gjestene forsyner seg selv eller anrettet på tallerken med 2 serveringer pr. gjest / mulig med 2 ulike retter på de 2 serveringene

Lutefisk, bacon, kokt potet, ertestuing, smørsaus

Svineribbe, rødkål, kokt potet, medisterpølse, ribbesjy

Pinnekjøtt, kålrotstappe, kokte poteter, pinnefett

595,- pr. person

 

DESSERT ETTER JULEMAT

Italiensk julekake med fiken og yoghurtkrem

/

Sitronkrem med brent marengs

/

Sjokolademousse – solbær og eple

 

95,- pr. person