JULETE MAT PÅ STORE FAT TIL LUNSJ I BOD 24

BB2R2243-1.jpg

 

Nypoteter med sæterømme og grillet pinnekjøtt

Brokkolisalat med geitost og dadler

Saltbakte kyllinglår med persillehummus

Juleskinke med ananassalsa

Hjortefilet på toast med pære og honning

Røkt laks med eggerøre og kokte egg + sukkerertspirer

Grønn salat med chilikongekrabbe og avokado

Nybakt brød & salviesmør

Hjemmelaget sjokolade til kaffen + søte kaker

Servert som buffet / 595,- / min. 20 gjester

 

BOOKING AV BORD
post@bod24.no
Foto: Tove Lise Mossestad

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s