JULEN & MATEN

Tendens Lyst og Fryd-035

JULETE MAT PÅ STORE FAT

Her serveres et utvalg retter med råvarer som har svømt, løpt, grodd eller fløyet. Maten anrettes i rause porsjoner PÅ STORE FAT i buffet. Du kan selv sette sammen menyen eller la kokkene velge

 

Saltbakte poteter med sennepsdressing (10)

Rotgrønnsaker, smør, urtesalt (7)

Brokkolisalat med pesto og geitost (7)

Grønn salat med dadler og pære

Bakt søtpotet med spinat og valnøtt (8)

Spicy vegetarisk salat med masse grønnsaker, lime og fiskesaus (4, 9)

Kamskjell salat ‘’Poke’’ – byggryn, grønnsaker og sesamdressing (1, 11, 14)

Kremet pastsalat med reker, urter og chili (1, 2, 3, 7, 12)

Havreker, spinat, urter og chipotlemajones (2, 3, 10, 12)

Bakt torsk med erter og bacon (4)

Julesylte med kryddersaus og syltet kål (1, 9)

Saltbakte kyllinglår med selleri og eple (9)

‘’Steamed buns’’ med ribbe og rødkål (1, 3, 7)

Svinenakke med rosenkål og honningsjy (10)

Lam, appelsin og linseragu

 

Vår meny er merket med allergenene de inneholder.

1 Gluten – 2 Skalldyr – 3 Egg – 4 Fisk – 5 Peanøtter – 6 Soya – 7 Melk – 8 Nøtter – 9 Selleri – 10 Sennep – 11 Sesamfrø – 12 Sulfitt – 13 Lupin – 14 Bløtdyr

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s