HELE BORDET ELLER KUN EN STOL?

unspecified39S6DI5Z
LØRDAG 3. MARS KL. 20:00

Bordet inkluderer BRØD & FETT + kokkenes SMAKSMENY der de velger fra menyen under etter ka humør de er i…

1 kald/lun forrett
2 varme sjømatretter
2 varme kjøttretter
2 desserter

Forrett
Bakte gulrøtter med fetaost og flatbrød
Gratinerte gnocchi med tomatsaus
Poteter med rømme og parmesan
Søtpotetmos med masse smør
Hummus og kikertsalat me sitron og persille
Grillet kål med bacon

1. servering
Cevichesalat med rå grønnsaker og pepperrot
Tomater, karse, fenalår og fersk geitost
Vannmelongazpachio med hvitløkstoast og urter
Sjøkrepssalat med estragon og rå grønnsaker

2. servering
Kamskjell med chili og ingefær (1 til hver)
Poke med byggryn, hvit fisk og kyllingskinn
Rødbetesalat med rømme og varmrøkt sei
Bakt fisk med smør og grønnkål
Klippfisk med potetchips og fløtesaus

3. servering
Langtidsgrillet lammeribbe
Biff eller kylling med teriakisaus
BBQ svinenakke med urter
Sprøstekt røkeknoke med potet og kraftkar

4. servering
Sjokoladebrownie, frukt eller bær, salt fløtekaramell og peanøttcrumble
Kraftkar fra tingvollost, havrecrumble og sesongens frukt
Fruktcoctail med vaniljekrem og marengs

HELE BORDET / maks 8 gjester
6750,-

KUN EN STOL
875,-

DRIKKEMENY
Velg mellom alt de har av hyllevare på VINMONOPOLET i Bergen og prisene deretter 🙂

Forresten heter kokkene PETTER /tv & ANDREAS /th

Booking av HELT BORD eller KUN EN STOL
janne@urdihuset.no / tlf 48 16 22 13

Fest & Fanteri i stuen etter middagen frem til 2300

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s